Tjänster

Rörtjänst i Härjedalen och Berg med omnejd

Vi på Rörömokar’n AB kan hjälpa dig med det mesta inom VVS-branschen, exempelvis om du vill ha hjälp inom rörtjänst. Vad du än vill ha hjälp med ser vi till att ge dig den bästa möjliga hjälpen, så att du kan bli helt nöjd med resultatet.

Av oss kan du som sagt få hjälp med mycket inom rörtjänst, vi säljer, installerar och servar det mesta inom vår bransch. Dessutom kan vi hjälpa till med upptining utifall någon vattenledning har fryst under den kyliga perioden av året. Utöver det kan vi även högtrycksspola ditt avlopp, det rensas då och risken för stopp i ditt avlopp minskar i framtiden.

Hela tiden använder vi av bra produkter för att jobbet ska bli så bra som möjligt. Vi använder produkter från bland annat Nibe, IFÖ, FM Mattsson och Mora Armatur. Önskar du i Härjedalen eller Berg med omnejd att köpa produkter som vi säljer ser vi till att du får all den hjälpen du behöver för att hitta rätt produkt utifrån dina behov och önskemål.

Har du i Härjedalen eller Berg med omnejd eventuella frågor angående våra tjänster, utförandet, priset eller bara vill ha allmän information får du gärna höra av dig till oss så ger vi dig all den informationen om vår rörtjänst som du behöver.

rörtjänst Härjedalen & Berg

Vid frågor, vänligen ring oss på

0702-70 20 59

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Rörömokar`n

Galhammarvägen 14
84531 Svenstavik

0702-70 20 59

info@roromokarn.se